Hétfő-Vasárnap | 08:00 - 20:00

Gyakran ismételt kérdések

FAQ

Gyakran ismételt kérdések

    • Az elektromos mopedek nagyobb fordulékonysággal rendelkeznek, és alkalmasak városi közlekedésre.
    • Az akkus kerekesszékek könnyen fordíthatók és kis helyeken manőverezhetők.

Fontos megérteni, hogy mindkét eszköznek megvan a saját célközönsége és használati területe. Az akkus kerekesszék mozgássérült személyeknek kínálja a mobilitást, míg az elektromos mopedek egy általános közlekedési eszközök a városi közlekedéshez. A választás attól függ, hogy az adott személynek milyen specifikus igényei és fizikai képességei vannak.

A háromkerekű mopedek elsődleges előnye, hogy kisebb helyeken is könnyedén kanyarodnak, ezáltal kisebb sugárban fordulnak. Általában sokan közlekednek vele boltokban, bevásárlóhelyeken, vagy rövidebb sétákhoz.

A négykerekű mopedek masszívabb felépítésűek, de az extra kerék nagyobb stabilitást ad, így bátrabban közlekednek vele.

Sokszor teszik fel a kérdést, vajon, hogy milyen sebességgel mennek ezek a mopedek. Az általunk árult mopedek gyalogosjárműnek számítanak, így ugyanazok a szabályok vonatkoznak rá, mint egy gyalogosra. Ezek mellett közlekedhetnek járdán, illetve nem kell bukósisak használatukhoz. Magyar jogszabály szerint gyalogosjárműnek számít minden olyan három vagy négykerekű elektromos járgány mely önerejéből 10km/h-nál nem tud gyorsabban közlekedni.

A mi vállalkozásunk a minőségre és az ügyfeleink elégedettségére helyezi a hangsúlyt. Minden használt mopedünkre kiterjedő garanciát nyújtunk, amely magában foglalja az alapvető műszaki problémák javítását és az esetleges hibák kijavítását. A garancia részleteiről bővebben a szakértőinktől vagy az értékesítési képviselőinktől tájékozódhat.

Megfizethető kiszállítási díjakkal dolgozunk és kiszállításnál minden információt és használati utasítást személyesen is elmondunk.

A garancia időtartama 2 év.

Nem, cégünk nem számol fel kiszállási díjat a használt mopedek felvásárlásakor. Az értékesítési folyamatunk teljesen ingyenes, és nem jár semmilyen rejtett költséggel. Célunk az, hogy egyszerűsítsük az eladást, és segítsünk megtalálni mopedjének az új otthonát, anélkül, hogy Önnek plusz költségekkel kellene számolnia.

Ha bármilyen további kérdése van a felvásárlással kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Várjuk hívását vagy üzenetét, és szívesen válaszolunk minden felmerülő kérdésre.

elektromos moped
0 +
Elégedett ügyfél
0 +
év tapasztalat

Szeretne elektromos mopedet vásárolni?

Bármilyen kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal.

Ha még csak érdeklődik, hogy milyen lehetőségek vannak, melyek legjobban passzolnak az Ön elvárásaival, segítünk a legjobb döntést hozni.

Kruppai Csilla

Átlagos válaszadási idő fél órán belül

Amennyiben a továbbiakban kérdése, kérése lenne, készséggel állunk rendelkezésére!

Powered by WpChatPlugins